В Разлог грейнаха детските усмивки и коледната премяна

На централния площад „Преображение“ в Разлог грейнаха и коледната премяна на града, и детските усмивки. Ученици от Основно училище ,,Никола Парапунов” приветстваха всички малки и големи, вярващи в коледната магия, с коледни песни. Специално за събитието пристигна и самият Дядо Коледа, придружаван от Снежанка.

Поздравително слово към всички присъстващи отправи кметът на община Разлог- инж. Венцислав Гърменов:

“В навечерието на едни от най-чаканите празници – Бъдни вечер, Коледа и Нова година, пожелавам на вас и вашите семейства здраве и благоденствие! Нека къщите се изпълнят с домашен уют, а коледното вълшебство завладее сърцата! Нека Новата година ви донесе това, което старата не е успяла!”, поздрави кметът инж. Венцислав Гърменов присъстващите. След това с Дядо Коледа започнаха обратно броене до грейване на коледните светлини и тържествената заря.

Завладян от магията на празничен Разлог, Дядо Коледа напомни на всички деца, че очаква техните писма до 21-ви декември. Своите желания те могат да пуснат в къщичката за писма на Дядо Коледа, намираща се на коледната алея в града. На 24 и 25 декември Белобрадият старец ще посети и домовете на всички послушни деца, за да ги зарадва с куп подаръци, а междувременно ще присъства и на тържествата им във всички детски ясли и градини.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене