Балабанов: Знаете ли какъв смс изпрати Кирил Петков на Слави? Срамно и страшно е това

Ами парите за пътища? Скандалът избухна заради Василев, който искаше да контролира целия паричен поток

Изпитваме огромно удоволствие, че не сме в сегашния лицемерен парламент. Ето, истината започва да излиза. Това коментира в „Лице в лице“ Станислав Балабанов от ИТН.

„Една от грешките ни е, че се доверихме на хора, които не притежават морал. Ние ще стартираме с пълна сила, когато му дойде времето. Ако бяхме оставили онази коалиция в предния път да просъществува, щетите щяха да са непоправими“, каза той.

„В 47-мия парламент ПП знаеха, че нямат време и направиха некомпетентна обществена поръчка за медицински хеликоптери. Тя е правена от хора, които не разбират. Поръчката пада, защото се получава 20 млн. разминаване. Заради некадърността и алчността на „Продължаваме промяната“ днес България няма медицински хеликоптер. Това е огромен скандал“, категоричен е Балабанов.

„Колегите от „Продължаваме промяната“ решиха да откраднат предизборно нашата идея за медицински хеликоптер, която беше записана в коалиционния договор. Миналият ден обаче обществената им поръчка пропадна, след като служебният здравен министър я прекрати. Тази обществена поръчка не беше направена качествено.

Тя беше направена от хората, които днес опорочават думата почтен – визирам „Продължаваме промяната“, заяви още Станислав Балабанов.

Порочният кръг в областта на здравеопазването, организират от „Продължаваме промяната“, е направила така, че България да е единствената страна в Европа, която не притежава медицински хеликоптер.

Бившият депутат от „Има такъв народ“ разкри колко души от техните бивши коалиционни партньори са били на ръководни постове в този сектор и уточни, че в една такава ситуация „не можеш да си дилър на човешки животи“.

„Ами парите за пътища? Скандалът избухна заради Василев, който искаше да контролира целия паричен поток. “

„Срамно е и страшно бивш министър -председател да размята кодове. Този човек изпрати на Трифонов смс – „Аз арестувах Борисов“., обясни той.

„Виждате ситуация в Северна Македония, виждате преговорите за правителство и виждате финансовото състояние на страната. Ние поне излизахме с лицата си и поемахме отговорност, а тези сега излизат с лицата си, за да се облагодетелстват.

Сега имаме един единствен изход – президентска република и за това ние ще направим референдум. Президентската република няма да се прави, за да управлява Радев“, заключи Балабанов.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене