Хороскоп за 1 декември

ОВЕН

В четвъртък е възможно да се сблъскате с неприятности, необходима е сдържаност. Бъдете много предпазливи в общуването с околните. Избягвайте конфронтации с жени. Внимавайте да не създадете лошо впечатление у любопитни хора, не се намесвайте в чужди дела.

ТЕЛЕЦ

Денят ви е изпълнен с възможности за печалби, не само материални придобивки, но и емоционално удовлетворение. Нарастват възможностите ви и влиянието сред околните. Контактите за мнозина са с любовна ориентация.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е хубав, но сполуката не ви се дава даром, а се налага да си я извоювате. Главното е да търсите хармония в общуването с околните, особено на работното място. Възможно е някой да злослови срещу вас и да разпространява клюки. Съсредоточете се във финансовата област.

РАК

Мнозина от Раците се разкъсват от вътрешни противоречия, но ако поне привидно изглеждате спокойни и запазите хармонични отношенията си с околните, ще се радвате на успех. В никакъв случай не влизайте в конфликти с жена на работното място.

ЛЪВ

Четвъртък е ползотворен, изгодни ще са контактите ви, като не е изключено в тази връзка някои Лъвове да пътуват. Имате шанс за придобивки, но може да ви се наложи повече работа. Не пренебрегвайте приятелска подкрепа. Ще постигнете добри резултати, ако приемете помощта, която ви се предлага.

ДЕВА

Онова, над което се трудите вече дълго време, най-сетне ще даде благоприятен резултат. Ако не нарушите принципите си и се трудите упорито, ще постигнете и желаните признания на способностите ви от другите. Четвъртък е силно печеливш и за бизнес. За някои – любовна авантюра.

ВЕЗНИ

В живота ви на преден план изпъкват кардинални промени. Ще ви се удаде възможност да подобрите някои области от дейността си, да напреднете в социално отношение. В тази връзка съществена роля имат приятелите. Възможно е издигане чрез тях. Бизнесмените Везни ще сключат изгодни сделки.

СКОРПИОН

Настъпват трансформации в живота ви и вие можете да се опрете на приятелите. Особено необходима ще ви е подкрепата в професионалните дела. Склонни сте под влияние на лични проблеми да занемарите служебните си задачи. Старателно избягвайте конфликти със съдружници и партньори.

СТРЕЛЕЦ

Възможно е днес с каквото и да се заемете, да не дава желания резултат. Бъдете търпеливи, вслушвайте се в съветите на жени. В застой са делата ви, налага се да се съобразите с нечие желание. Ще си спестите огорчения, ако сте по-сдържани и дискретни. Не навлизайте в чужди територии. Пазете и своето лично пространство, така ще се предпазите от зложелатели.

КОЗИРОГ

Четвъртък е ползотворен за Козирозите. Замисленото ще се осъществи, направеното ще бъде заплатено. Възможно е да имате повече работа днес, но изпълнението на задачи, поставени от шефа, ще донесе облаги и за вас самите. Важни са срещите с приятелите, не е изключена влиятелна подкрепа. Някои са здравословно неразположени, не се самолекувайте, ще си навредите.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте много деятелни и ще се радвате на качествени резултати в службата си. При мнозина се наблюдава необходимост от юридическа подкрепа в делата. На работното място е важно да сте в синхрон с другите и да се пазите от конфликти. В личния живот се пазете от лицемерно общуване. Ще ви бъде оказана морална подкрепа за някакъв проект.

РИБИ

Тежък четвъртък за Рибите. Дори и да се чувствате в безизходица, обстоятелствата съвсем не са толкова катастрофални. Имате силна подкрепа в лицето на приятели и близки. Обичани сте и може напълно да им се доверите. Не са за пренебрегване протекциите, които ще получите от влиятелен човек. Не сте в положение на диктувате нещата в работата си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене