Магистратите в Благоевград решиха за Фрико

По предложение на Окръжна прокуратура – Благоевград, съдът реши за емблематичен кириминален бос.

Магистратите постановиха ефективно изтърпяване 2 години и 10 месеца на на предсрочно освободения от затвора за убийство Юлиан Мирчев – Фрико.

54-годишният благоевградчанин неотдавна бе осъден за пласиране на наркотични вещества и признат за виновен за организиране на престъпна група.

Припомняме, през 2019 година с определение на Софийски градски съд, Фрико бе пуснат преди изтичане на окончателната присъда от 22 години и 4 месеца.

Около месец след влизане в сила на това съдебно определение Мричев отново е започнал за извършва престъпна дейност – участие в организирана престъпна група, създадена с користна цел – извличане на противозаконни облаги от разпространението на високорискови наркотични вещества и тяхното държане с цел разпространение, сочат прокурорите в Благоевград и подчертават, че виновността му е била доказана и последното дело срещу него е приключило с наложено ефективно наказание в размер на 2 години лишаване от свобода.

Съдебният акт на Окръжен съд – Благоевград за изтърпяване на остатъка на определеното общо наказание от Ю.М. подлежи на обжалване пред Софийския апелативен съд. enovina

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене