Ексклузивно в Топ Преса! Лице в лице със световния шампион Крум Томчев!

Днес е двоен празник за нас в деня на Християнското семейство, сме тук да отчетем победата на Световният шампион по-културизъм Крум Томчев. Спортиста който не спира да ни изненадва с постиженията си, този път Крум изкачи най-високото стъпало на успеха и взе отново първото място в сферата на спорта. За нас е чест, че прие да дадеш лично интервю пред многобройната ни аудитория.

1.Какво ти костваше за да стигнеш до върха?

-Най вече ми костваше липса на социален живот, в продължение на две години се отдадох на тази моя мечта от детството която се сбъдна на най-хубавия Християнски празник .Единственото което правех беше да тренирам, да се храня и да се възстановявам.

2.Получаваш ли оферти да се развиваш в сферата на рекламата и шоубизнеса.

-Досега винаги съм имал оферти, някой не са ми харесвали, а други са ми помагали благотворително, непрекъснато имам оферти, за сега нямам голям спонсор който да поеме разходите за още по-голяма стъпка нагоре, надявам се някой ако се интересува от това, вярвам че може да стъпим и на Американския пазар на по-голяма сцена.

3.Смяташ ли да се развиваш извън пределите на Гоце Делчев? Какви са твоите намерения за в бъдеще?

-За сега искам да насоча цялото си внимание, знание, възможности в Гоце Делчев, защото това е моят Роден край ,искам тук да предам възможностите и знанията си.За в бъдеще целият ми фокус е насочен в Гоце Делчев.

4.В едно твое интервю казваше, че жертваш социалният си живот в името на спорта за да бъдеш максимално концентриран. Това означава ли, че жертваш и личният си живот?

-Да това е много голяма саможертва и ако си с някой човек който не те разбира и нямаш подкрепа от близките ,просто мисля, че няма как да се получат на високо ниво нещата?

5.Как се чувстваш като световен шампион?

-Не се чувствам по-специален, след Световната титла станах още по-смирен, моята цел не е да ме признаят хората, а да ме признае Господ, вътрешно се стремя ,чрез скромност по-един тих път ,чрез пример да показвам нещата, не чрез излишни думи и показности, това не е моето скромността краси човека.

6.Аз знам, че ти и семейството ти сте силно вярващи, можем ли да кажем, че до известна степен, Бог е чул молитвите ти да бъдеш на това ниво?

-Разбира се вярата е основа на всеки един успех, мисля че, силно вярвам в Господ Исус Христос, винаги съм се молил, но в моят живот най-добрите хора който са ми помагали са били българомохамедани и Бог ми показва правилният път, че не трябва да има разделение и най важното нещо което Бог е казал е „Не съди”. Всеки си има неговият път. Най –голямата грешка която хората допускаме е, че допускаме разделение, а всъщност трябва да сме сплотени, да уважаваме мнението на другите, щом някой не ни пречи не трябва да го съдим.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене