Изгубилият се в Гърция екскурзиант прекалил с ракийката, забравил къде е автобусът

52662-632x358

Собственичката на туроператорска фирма в Дупница Мариана Угрева, с която е пътувал 53-годишният Г.Д. от Пернишко, който изчезна по време на екскурзия в Гърция, си отдъхна вчера, след като разбра, че екскурзиантът е жив и здрав и е успял да се прибере в родината.

Както struma.bg писа, 50 екскурзианти от Дупница издирваха в продължение на два часа в гр. Кукуш изгубилия се екскурзиант и преди да потеглят обратно се обадиха в полицията в Кукуш да съобщят за изчезналия мъж.

Вчера репортер на struma.bg посети офиса на Мариана Угрева. Туроператорката заяви: Сутринта го чух по телефона, заяви ми, че се е прибрал. От събота до понеделник сутринта му звънях, но не успях да се свържа с него, тъй като нямаше включен роуминг. Оказа се, че по време на пътуването от Дупница до Кукуш си сръбвал ракийка. В Гърция продължил с алкохола и забравил къде е паркиран автобусът. 50-те екскурзианти се скъсали да го търсят по кафенета и капанчета. Открих го по телефона жив и здрав, заяви Мариана Угрева, щастлива, че премеждието е с добър край.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене