Непосредствено след инцидента Крумов се обадил в полицията, а след това разгласи подробности за случилото се в социалната мрежа.

Кмет се предаде за сгазена котка

„Докато управлявах личния си автомобил по улицата „Илинден“, при внезапно излязло животно на пътя, причиних пътен инцидент. За мое огромно съжаление прегазих котката“, обяви публично кметът на благоевградското село Рилци Крум Крумов.

Непосредствено след инцидента Крумов се обадил в полицията, а след това разгласи подробности за случилото се в социалната мрежа.

„Предприети са всички необходими действия по ЗДВП, снети са ми обяснения, тестван съм за употреба на алкохол и наркотични вещества“, каза селският кмет.

„Винаги съм приемал себе си за сериозен и отговорен човек и поради тази причина съм поел цялата отговорност за случилото се.
Радвам се, че в селото има бдителни жители със силно изразено чувство за справедливост, истински пример за гражданско съзнание, които за по – малко от 8 минути реагираха в интернет пространството. Дълбоко и искрено съжалявам за случилото се, за съжаление никой не е застрахован“, призна Крумов, който е баща на три дечица.

Той цитира вчера и текст от Светото писание: „Не съдете, за да не бъдете съдени. Защото, с какъвто съд съдите, с такъв ще ви съдят; и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се мери. И защо гледаш съчицата в окото на брат си, а не усещаш гредата в своето око? Бъдете живи и здрави и нека Бог живее във всеки дом и всяко семейство“!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене