СКАНДАЛ! Жена от с. Господинци: Бившия ми работодател ме измами, не иска да ми плати!

Нa 22.11.2022-С нас се свърза жена от село Господинци по-повод некоректно отношение от  страна на бившият си началник на Име Сюлейман Осиковски собственик на Фирма „ГОС-6 ЕООД“ село Господинци.

Въпросната жена е работела в цеха на Г-н Осоковски в продължение на 7 години и 8 месеца. При отказ от страна на Госпожата да работи в неделя Г-н Осиковски се обръща към нея с думите ”Мога и без теб, може да станеш и да си тръгнеш”. Пред Топ Преса тя сподели, „в продължение на една година го чакам да ми плати две отпуски, като от тези отпуски първата година ми плати само за 7 работни дни и 100 лв, а от втората отпуска само четири дни. Не ми плати обезщетение затова, че ме уволни.

Доколкото съм запозната тъй като съм излезнала в пенсия от неговата фирма е длъжен да ми плати от 3 до 6 брутни заплати, това също не ми е платено. В продължение на една година ме лъже всеки ден, че ще ми плати, така и не получих нищо и се принудих да се обърна за помощ към вас. Аз съм жена в трудно положение, вдовица съм и се грижа за деца сираци. Скоро се срещнах с Г-н Осиковски и му казах, че е крайно време да си оправим сметките той се обърна към мен с думите ”спокойно ще се оправим” и до ден днешен нищо не ми е платил. При опити да се свържа с него по-телефона той не ми вдига.

Принудих се да си доплатя оставащия стаж за да се пенсионирам, защото той не постъпи коректно и не си изпълни задълженията си  към мен”. Като коректна и отговорна медия се свързахме с Г-н Осоковски след представянето си в опит да чуем неговата гледна точка по-въпроса с въпросната Г-жа той не пожела да говори и затвори телефона.

Чуйте повече в аудио записа!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене