Кой ще развива атракцион в Пирин срещу наем от поне 1135 лева

Дирекция „Национален парк ”Пирин” обяви конкурс за възлагане на туристически дейности и услуги в атракционно съоръжение „Пикника” в местността Чалин валог на Парков участък „Вихрен”.

Фирмата, която спечели конкурса, трябва да осигурява информационни услуги, да продава сувенири, напитки и други стоки, да изготвя специализирани рекламни материали за обекта след съгласуване с възложителя, да организира мероприятия и събития със спортен, образователен и друг характер.

За правото да извършва туристически дейности и предлага туристически услуги в атракционно съоръжение „Пикника”, изпълнителят поема ангажимент да стопанисва и поддържа съоръжението. Той трябва да лакира дървените елементи, да подмени счупените, изгнили и повредени елементи, да подмаже огнищата, които се ползват от туристите. Ползвателят на атракциона е длъжен да охранява района, да организира сметосъбиране и сметоизвозване от района. Заплаща такса за предоставено право да се ползва обектът при базисна цена от 1135 лева.  Срокът е 1 година.

Предложенията на кандидатите се приемат до 29-и ноември тази година в деловодството на НП „Пирин”. Два са показателите за оценка на предложенията – концепция за устойчиво развитие на обекта и предложената цена. Те ще бъдат разгледани на 1 декември от 11,00 часа в дирекцията на парка.

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене