Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici

„Вяра“

С люта ракия гърцивдигнаха градуса на протеста срещу Бат Сали край Дупница, над 100 души вдигаха наздравици и сандираха: „От ДПС могат и магаре да изберат за депутат”

Гръцки туристи, пътуващи от Банско за София, подкрепиха дупничани на вчерашния протест на главен път Е-79 срещу налагането на депутатски мандат на ДПС в Кюстендилска област. Екскурзиантите от южната ни съседка бяха в първия автобус от блокираната колона. След като почакаха в рейса, част от тях слязоха, за да разберат защо стоят на едно място и какъв е протестът.

 

Хиляди пяха „Стани, стани, юнак балкански” на ДПС: Кюстендилците Николай Тасков и Велизар Стоименов протестираха с маски на Бат Сали пред Народното събрание, младежи го подиграваха: Ток давам мандат не давам

С маски на Бат Сали кюстендилските младежи Николай Тасков и Велизар Стоименов бяха най-атрактивните протестиращи от шествието срещу подмяната на вота в 10-и МИР. Протестът тръгна  от площад „Народно събрание“. Освен това младите бяха сложили на гърба си и плакати: „Ток давам, мандат не давам“, „Аз съм защитен от Изборния кодекс вид“ с декориран на него Бат Сали.

 

Пламен Бабанов от Мусомище наниза 2 лисици с 1 куршум, Илия Бабанов с 2 вълка в актива си: Разбихме глутницата, която за 2 г. изяде 100 телета

Опитният стрелец Илия Бабанов от ловната дружинка на гоцеделчевското село Мусомище ликвидира 2 вълчици в местността Мусомишки ливади. 2 лисици попаднаха и под точния мерник на колегата му Пламен Бабанов, който наниза двете животни с един куршум.

 

Бившата кметица на Перник Росица Янакиева стана зам.-шефка на парламента, търси пари за нацепените от труса читалища

Бившата кметица на Перник Росица Янакиева стана заместничка на Цецка Цачева в Народното събрание. Янакиева бе избрана за зам.-председателка на парламента, като кандидатурата й бе предложена от АБВ. Изборът бе направен, след като новите депутати положиха клетва. Народната представителка Росица Янакиева е един от осемте заместници на Цачева.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене