ПРИКЛЮЧИ СЕДМИЧНАТА ОБИКОЛКА НА „ИСКАМ БЕБЕ“ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И РЕГИОНА

Приятели,

Благодарим за сърдечното посрещане и невероятната отдаденост на родопския край към каузата ни – да се раждат деца на България.

Боряна и Джамал от ИСКАМ БЕБЕ, заедно с учителя Рахим Арнаудов от Долно Дряново, се срещнаха с представители на местната власт, общински съветници, съмишленици и доброволци от Община Сатовча, Гоце Делчев и Гърмен. Благодарим на г-н Москов- кмет на община Гоце Делчев,г-н Иса кмет на община Гърмен и на д-р Мименов, кмет на община Сатовча за разбирането и подкрепата. Вече започнахме активна работа заедно, а Боряна и Джамал се срещнаха с няколко семейства, които ще имат нужда от подкрепа по пътя им към мечтаната рожба.

Община Гърмен ще гласува нов бюджет от 20 000 лева за подпомагане на двойките с репродуктивни проблеми, а другите Общини няма да имат ограничения в предоставянето на помощ за тези двойки.

„Наша работа е – като пациенти, преминали през тежкия път на безплодието – да подадем ръка и да помогнем на хората и да ни се доверят. Знам, че в нашия край е много трудно да се говори по тази тема. Ето, аз говоря спокойно, щастливи родители сме със съпругата ми Айше и се радваме на едногодишната си дъщеричка. Много хора от Долно Дряново ме питат – как така споделям спокойно и говоря по проблема? Отговорът ми е, че именно това ми помогна да намеря пътя и да се справим. Не ме е срам, че сме имали този проблем. Напротив – горд баща съм и искам да помогна на още много като мен! Защото колкото по-бързо потърсите помощ от нас, толкова е по-голям шансът да се роди живо и здраво бебче“ – споделя с усмивка Джамал.

Очаквайте скоро новини за предстоящи безплатни прегледи и консултации с водещи ин витро специалисти.

За повече информация:

Боряна Димитрова – 0893 73 20 85

Джамал Хасан – 0897 81 64 48

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене