Хороскоп за 9 ноември

Овен – Днес с думите си неволно може да нараните чувствата на човек, на когото държите. Във ваш интерес е да бъдете по-деликатни с хората. Трябва да действате предпазливо какво правите или казвате, за да не съжалявате.

 

Телец – В сряда сте в състояние бързо да се справите с трудните дела и решаването на всякакви въпроси. Не особено подходящ ден за вземане на решения относно близкото и далечно бъдеще, поставяне на нови цели и избор на хора, с които да ги постигнете.

 

Близнаци – Ще се изморите ненужно, като се захващате с повече задачи, отколкото позволяват силите ви. Концентрирайте се върху най-важните неща. Среща с близки приятели ще бъде много приятна и интелектуално стимулираща. Обърнете внимание на конструктивните идеи.

 

Рак – Днес не влизайте в конфликти и спорове с колеги или с когото и да е. Бъдете дискретни и е добре да упражните контрол над емоциите си. В никакъв случай не компенсирайте липсата на добро настроение с излишно хапване или шопинг.

 

Лъв – На работното място е възможно да възникнат проблеми, които имат нужда от бързо разрешаване. Поемете инициативата и действайте динамично, колкото и трудно да изглежда това. Ще успеете да се справите с всичко.

Дева – Днес ще бъдете по-чувствителни от обикновеното, но и по-склонни открито да казвате какво мислите. Внимателно подбирайте думите, тъй като отсрещната страна може да ви разбере погрешно. Не давайте обещания, ако не сте сигурни, че ще можете да ги изпълните.

 

Везни – Днес избягвайте да привличате внимание и да излизате на преден план. Самочувствието, отговорностите, задълженията или други фактори ще ви попречат да изразявате ясно мислите си и да издържите до край ролята, която сте поели.

 

Скорпион – Ще бъдете призовани да се справяте с много проблемни ситуации днес, предимно създадени от други хора. Инстинктът и интуицията ще са най-добрият ви водач. Бъдете разумни и дипломатични във всяко свое действие.

 

Стрелец – Днес обръщайте по-малко внимание на мненията и съветите на другите и разчитайте повече на себе си. Бъдете предпазливи при пътуване – възможни са неприятности по пътя. Проверете личните си документи и дали всичко е наред с автомобила преди тръгване.

 

Козирог – Вашата прекомерна независимост и самодостатъчност ще предизвикат раздразнение у околните, което трудно ще могат да потиснат. За свободните представители на знака, ситуацията може да се развие напълно непредсказуемо.

 

Водолей – Денят е емоционално наситен. Подходящо време за символично сбогуване с елементите на миналото. За да ви върви, препоръчва се да се откъснете от външната суета и да мислите повече за духовните, а не за материалните ценности.

 

Риби – Денят е напрегнат обаче в психологически план. Постарайте се да го прекарате, ако е възможно в средата на близки хора и приятели, останалите избягвайте.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене