УЖАС! Паркът на гърменското с. Скребатно осъмна осеян с трупове и отрова, хората потресени

Трупове на отровени кучета в парка на Скребатно ужаси жителите на гърменското село. Около мъртвите животни още стоят следите от отровата, с която някои е убил животните.

Мястото се посещава от малки деца и с действията си злосторникът осеял парка с отрова застрашава и техния живот. Умопомрачителни снимки от мястото е показал Юлиян П. който е заснел мъртвите кучета. Struma.com няма да публикува  снимките умишлено, заради грозната картина, която показват.

Под тях Юлиян е написал: „Така осъмна паркът на село Скребатно вчера, целият в отрова и мъртви кучета. Мястото, където всеки ден има десетки деца и това е поредният вандалски акт, всеки ден има отровени кучета по улиците. Дано този дето го прави – кучета да го изядат. Надявам се институциите да се самосезират!

“ Последваха десетки коментари на хора, които осъждат стореното. Подобно масово отравяне имало и в съседни села. Случващото не е прецедент в района, затова жителите на гърменските села Скребатно и Осиково, където тези дни е имало подобен случаи се надяват органите да се самосезират и открият злосторника.

Проблем са кучетата на всякде в областта, поради липсата на кардинално решение и места за настаняването им. Кучешкият туризъм е силно развит и хора от съседни областни идват и изхвърлят кучетата в разни краища на Пиринско. Наскоро в Благоевград бе заловен общественик, които пуска кучета из центъра на града.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене