Днес в Министерски съвет четири училища от град Гоце Делчев бяха отличени с престижни места в националния конкурс „Знак за качество“

От трите първи места за страната в конкурса за „Знак на качество“, организиран от Националния инспекторат по образование за 2021/2022 година, две са присъдени на училища в град Гоце Делчев.

В категория „Управление“ със 155 точки е оценена ПМГ „Яне Сандански“ – гр. Гоце Делчев. В категория „Институционална среда“ на първо място със 122 точки е Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Гоце Делчев. Другото първо място, в категория „Образователен процес“ е за варненската математическа гимназия. В категория „Институционална среда“ на второ място е класирано също училище от град Гоце Делчев – НПГ „Димитър Талев“.

Престижно място в конкурса е „Знак на качество“ е отредено и за Второ ОУ „Гоце Делчев“ – гр. Гоце Делчев, класирано на четвърто място в категорията „ Управление“. Днес на церемонията по връчване на наградите в Министерски съвет присъства и кметът на Община Гоце Делчев Владимир Москов, който бе специално поканен на събитието.

На церемонията присъства и началникът на РУО-Благоевград Ивайло Златанов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене