Живот по ноти! Музикантът Сава Карагьозов: Като дете редях чинии купички и подноси и това бяха моите барабани и по цял ден им надувах главите на моите близки! !

Интервюто взе Цвети ДИМИТРОВА 

Топ Преса продължава с своята информационна и мотивационна кампания да прави срещи успели, талантливи млади хора и своята широка аудитория. Целта е една каузата ни да търсим положителното в натовареното ни злободневие и примера за тези стъпили на пътя към успеха. Ето защо днес ви срещаме с поредния пример за младост съчетана с много труд и талант в лицето на страхотният музикант Сава Карагьозов. Той е родом от гоцеделчевското Мосомище и е отдал животът си на музиката. Представяме ви един талант чийто живот е песен, живот по ноти… 

Сава благодаря ти,че прие да споделиш късче емоции от своята кариера, първият ми въпрос към теб е кога и как пламна любовта ти към музиката.. съвсем умишлено ти задавам този въпрос защото не веднъж съм те гледала как свириш?

Здравейте на вас Топ Преса и вашата аудитория ! Благодаря за поканата и интереса ви към мен и групата ми. Музиката е в живота ми от съвсем малак може би 4…5 годишна възраст и по точно страстта ми към барабаните моите близки ми разказват а и аз имам някакви спомени как редях чинии купички и подноси и това бяха моите барабани и по цял ден им надувах главите.. 😀.

Чувстваш ли се производител на щастие защото когато свириш ти и твоите колеги определено никой не остава безразличен, усмивките грейват по лицата и всички са в екстаз ?

О да ! Определено ме радва като видя доволни и весели хората който са гласували доверие на мен и оркестъра с когото работя в момента орк.9/8ми.. това ми показва че сме си свършили работата както трябва и всички са доволни и щастливи.

Как твоето семейство приема музикалната ти кариера и амбициите за бъдещето има ли други музиканти от твоето семейство? Благодарим от сърце ,че прие да дадеш интервю пред голямата аудитория на Топ Преса, ще те помолим да отправиш своето послание към читателите на медията ни.

Семейството ми винаги са ме подкрепяли в музикалният ми път. Радвам се че успях да работя с страшно талантливи музиканти през годините имена в нашата сфера.. благодарен съм че са ми гласували доверие благодаря и на сегашния ми оркестър и по специално на ръководителя на групата Димитър Георгиев който в момента е в топ 5 на кларинетистите в България радвам се че работим заедно и успяваме фа вървим напред въпреки трудните времена в който живеем.. В семейството ми има доста музиканти чичовците ми на времето братовчеди музикална фамилия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене