Местния печат

печат

В .“Вяра“

От болничното легло в Университетска болница таксиметровият шофьор Ивайло Гонев от Дупница: Благоевградска мутра едва не ме уби на Е79, КАТ прикрива следите

КАТ–Дупница прикрива тежка катастрофа край Дупница, за която „Вяра” научи от свои източници. Причината за пазенето на тайна е, че автор на тежкото ПТП е мощен благоевградски бизнесмен, чието име по неофициална информация е Борислав Борисов. Инцидентът е станал точно на входа на Дупница откъм София на разклона за Пиперево в 9 часа.

В полицейския бюлетин два дни вече няма нито ред от тежкото ПТП.

Евродепутатът Ангел Джамбазки в Благоевград: И папата, и Далай Лама да дойдат да управляват, ще бъде трудно, по-добре да сме опозиция

И папата, и Далай Лама да дойдат да управляват, управлението ще бъде трудно. По-добре да бъдем в опозиция. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки на пресконференция в Благоевград. Той обясни, че от Патриотичния фронт нямат намерение да участват в управлението заради самото управление и искат да няма задкулисни пазарлъци. „Ние не подкрепяме безрезервно правителството и съзнаваме какъв е рискът, затова държим да има срокове за всичките ни искания”, поясни евродепутатът.

Свлачище блокира движението за Банско, светофарна уредба ще регулира колите при 15-и км от път ІІ-19 Симитли – Разлог

Пътят за Банско пропадна, след като се срути напълно подпорна стена на шосето. Свлачището стана вчера към 9:30 часа в района на 15-ия километър на прохода Предел след Симитли. Откъсната е част от лентата на пътното платно. За късмет няма жертви или пострадали. Движението в района се пренасочваше само в едната лента, трафикът бе силно затруднен. Екипи на Областно пътно управление начело с директора Христо Атанасовски, както и на пътноподдържащата фирма бяха на засегнатото място.

Отрязаха бившия омбудсман на Благоевград Петя Гюрова за нов мандат, нямала законово право

Председателският съвет реши да не предлага на ОбС – Благоевград процедура за избор на обществен посредник. По време на заседанието на съвета вчера стана ясно, че единственият кандидат за омбудсман на община Благоевград Петя Георгиева Гюрова-Петрова, няма законово право да участва в процедурата по избор. Председателят на ОбС – Благоевград Радослав Тасков заяви, че е уверен в компетенциите и способностите на г-жа Гюрова, още повече, че има и преки впечатления от работата й.

38-годишната Надя Аврамова трогна до сълзи фейсбук с молбата си да работи: Мечтая единствено за работа и хляб на децата си, не като другите – за пътешествия с яхта и круизи

Искрена изповед на млада жена от Разлог, майка на три деца, трогна до сълзи потребителите във фейсбук. На личната си страница в най-голямата социална мрежа 38-годишната Надя Аврамова открито споделя за тежкия си и труден начин на живот, който води, отглеждайки трите си невръстни деца – на 3 г., на 5 г. и 7-месечно бебе. Отвратена до дъното на душата си от управниците в България, Надя Аврамова споделя, че единственото, от което има най-голяма нужда, е някой добър човек да й помогне, за да започне работа.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене