Времето в неделя: Слънчево и топло

Минималните температури ще бъдат между 3° и 8°, по Черноморието до 10°-14°; в София – около 4°. Над страната ще бъде предимно слънчево. Преди обяд на места в котловините и около водните басейни ще има мъгла. Ще духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 16° и 21°, в София – около 18°, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Атмосферното налягане ще продължи да се повишава и ще бъде значително по-високо от средното за месеца.

Времето за Гоце Делчев ще е слънчево с максимална температура 22 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с до умерен североизточен вятър. Максимални температури: 16°-19°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 12°, на 2000 метра – около 5°.

През първите дни от новата седмица ще бъде предимно слънчево. На места, повече във вторник, по поречието на Дунав и равнинната част от страната сутрин ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб вятър от източната четвърт. Сутрешните температури ще се понижат и минималните ще са предимно между 3° и 8°. Дневните ще се повишат, повече в планинските райони. (НИМХ)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене