Хотели във Велинград пуснаха оферти от 8000 лв. за три нощувки за Нова година

До 8000 лв. за три нощувки достигна кувертът за коледните и новогодишните празници във велинградските хотели, сочат справка на цените на пакетите, предлагани от някои от комплексите.

Цената за ВИП-апартамент за три преспивания в петзвезден хотел в СПА-столицата на Балканите е 7880 лв. Най-евтиният пакет за 3 нощувки в двойна стая с включени закуски и вечери, в един от луксозните хотели в града, е 3425 лева. 4280 лева е стойността на двойна луксозна стая с гледка в същия хотел.

По-добре да отидем да посрещнем Нова година в Дубай, отколкото във Велинград, тъй като на тази цена ще можем да си направим седмична екскурзия и в някоя друга екзотична страна, гневят се потребители в социалните мрежи, които споделят снимки с ценоразписа на офертите.

В цената обикновено влиза новогодишна вечеря, празнична програма през целия пакет, празнична детска анимация, закуски на блок маса с богат избор от храни и напитки, включително кафе еспресо и фрешове, вечери на блок маса с разнообразие от салати и предястия, топъл и студен бюфет, месни и безмесни деликатеси, десерти, ползване на голям и модерен спа център. Някои от хотелиерите обясняват, че цената е висока, защото е включен и хонорарът на фолк или поп изпълнителите за празничната програма.

В хотели с по-малко звезди в категорията за Коледа можете да прекарате три вечери в двойна стандартна стая срещу 900 лв. Стандартен апартамент стандартен е около 1300 лв. за същия период, а ВИП-апартамент – 2300 лв. Новата 2023 година пък можете да посрещнете срещу 4700 лв. също за три преспивания във ВИП-апартамент, а ако бъдете настанени в двойна стандартна стая, офертата е 1950 лв. за три нощувки. В цената е включена традиционна вечеря на Бъдни вечер, празнична коледна вечеря, а навръх Рождество можете да си приготвите сами печено прасенце на жар и да се потопите в някогашните традиции на село. За децата ще дойде и Дядо Коледа. Предлагат се и вили или къщи за гости, като наемът за три нощувки започва от 3000 до 4500 лв.

Източник: offnews.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене