Концепциите и цените са много добри. Но туроператорите са на мнение, че в организацията нещо трябва да се пипне и всечко ще е ок. 

На нова година в гърменско! Непознати звезди, със закуска и вечеря и препълнено СПА?

Средата на месец октомври е и обикновенно в съзнанието на всеки активен и динамично работещ човек се ражда до болка познатият въпрос „Къде ще сме на Нова година?“.
Като медия, която се стремим ежедневно да бъде полезна на своята гояма аудитория, Топ Преса реши да направи серия от турове из интернет пространството с цел да представим един напълно обективен мониторинг за това какъв бюджет ще ни е необходим, за да отпразнуваме една незабравима новогодишна вечер.
И нормално, след като медийният таргет ни са регионалните новини, започваме първия тур в най –новата и най–търсената туристическа зона на Югозапада, а именно – община Гърмен. Това, което прави най-голямо впечатление от всички оферти, е фактът че в тазгодишната си оферта комплексите в Гърменско и региона като цяло залагат основно на богата музикална програма. Очевидно е, че афишите, рекламните постери във фейсбук и офертите от туристическите сайтове гъмжът от какви ли не артисти, музиканти и изпълнители.
Откровенно казано за някой от тези екземпляри дори не сме чували.
Тази година менюто и целият празничен кетъринг сякаш са оставени на по-заден план. Водещо разбира се е и примамването с всякакви СПА удоволствия и услуги, които последно време обаче падат по рейтинг, твърдят за Топ Преса туроператори, и то не заради обурдване или състояние на базата, а заради една негативна тенденция, която съществува от години, а именно на празници като Коледа и Нова Година хотелите с големи СПА -центрове са пълни дори препълнени.
СПА-центровете се пълнят като Градски бани, напливат създава дискомфорт, убива се насладата и спокойствието в тези създадени точно за това места. Ценовия диапазон, с който мениджърите, наместните туристически обекти привличат свойте потенциални клиенти, варира от забележете 450 до 650лв. за пакетна цена. Тук също има нещо доста странно като факт в сравнение с други години. Това са бонусите, който почти всеки туристически обект предлага, основно говорим за бонус безплатна нощувка. Масово е да се предлагат пакети с добавена стойност за спане с цел стимулиране за правене на резерваций повече дни. В смисъл при резерваций за три нощувки получавате една безплатна, при направени пет нощувки получавате бонус две.
Концепциите и цените са много добри. Но туроператорите са на мнение, че в организацията нещо трябва да се пипне и всичко ще е ок.
Следва продължение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене