Както се разбра на тези избори важни са лидерите на мнение, като Топ Преса защото 2000 лайка в мрежите не правят 2000 гласа в урните.

Пиринско избра Топ Преса! Безапелационният медиен лидер с над 1700 000 четения в рамките на кампанията!

За едни много за други малко. Но на фона на целият ялов медиен пазар в югозападна България повече от 60 000 уникални потребители на ден избират да се информират от Топ Преса. Това е факт! В рамките на проведената предизборна кампания и вотът вчера Топ Преса е медията, което е генерирала най -много посещения от всички електронни платформи обявени и позиционирани в югозападна България. Данните са меродавната статистика на GOOGLE.
Позиционирането ни в социалните мрежи също бележи връх при проведената предизборна кампания. Лидери сме разбира се във Фейсбук, но и в „Туитър“ и „Телеграм“ бележим ръст. Постовете ни са рекордно и предпочитано най – четени, като привличаме от 250 000 до 300 000 читатели само на постовете ни в четирите основни страници плюс групата с имена Топ Преса. Профилите отделно. Данните са последните 28 дни и са от самите статистики на страниците. Иначе казано каквото и да постне Топ Преса във фейсбук в първите тридесет минути то е прегледано средно от над 8000 читатели. Факти!
Не на последно място е позиционирането ни по градове. Най – много четения Топ Преса генерира от столицата София от където индексираме над 80 000 посещения, без индексация са над 16 000 потребители, следвани от регион Гоце Делчев – с над 16 000 посещения дневно, Благоевград с над 10 000, следват Бургас, Варна и други градове. На ден.
Това е Топ Преса! Истинска медия! Всички новини на едно място! Ежедневен труд и доказано лидерство! На пук на всички които злобеят и ни подценяват. Както се разбра на тези избори важни са лидерите на мнение, като Топ Преса защото 2000 лайка в мрежите не правят 2000 гласа в урните.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене