Хороскоп за 1 октомври

Овен – Вдъхновението изцяло ви залива. Луна в Стрелец ви носи енергията на огъня и страстта, която подсилва творческото мислене и вашето въображение. Затова се оставете на желанието да бъдете креативни. Поемете нужните инициативи.

 

Телец – Днешната планетарна енергия може да доведе до краткосрочно, но засилено напрежение. Не позволявайте лошото настроение да ви завладее. Животът ви принуждава да бъдете много практични в момента.

 

Близнаци – Както член на семейството, така и някой от познатите ви могат да бъдат загадка за вас днес. Вие държите картите, когато става въпрос за запазване на мира и спокойствието. Затова се опитайте да запазите неутралитет.

 

Рак – Можете да изпаднете в ситуации, свързани с изкривена информация или клюки. Например, може да чуете слухове за някого или за себе си. Мислете с главата си, преди да вземете решение. Запазете спокойствие, ако се налага да шофирате, за да избегнете ядовете на пътя.

 

Лъв – Някои хора просто не заслужават да хабите нервите си за тях и е най-добре да ги забравите. Достатъчно е да осъзнаете, че те не трябва да са във вашия приятелски кръг и да се ползват с доверието ви. Така намалявате шансовете да ви навредят.

 

Дева – Чувствата ви днес могат да се обърнат в нова посока. Например, може да получите силна склонност към някаква дейност или занимание. Луната в Стрелец може да ви донесе едно бързо приятелство или да усвоите набързо един нов житейски урок.

 

Везни – Задава се ново начало към вас, но може да изисква малко повече търпение от ваша страна. Това, което очаквате е там напред, но все още предстои. Така че бъдете оптимисти за добрите неща, които ще дойдат.

 

Скорпион – Луната в Стрелец може да ви донесе силна мотивация да направите важна промяна, свързана с работата или други дела. Днес ще бъдете особено безкористни. Ще направите всичко възможно, за да помогнете на тези, които се нуждаят от помощта ви.

 

Стрелец – Днес ще се изявявате като лидери. Не забравяйте, че с хората трябва да се отнасяте с любезност. Това, което мислите и чувствате, започва да се проявява като възможности в живота ви, които не сте очаквали.

 

Козирог – Не е ли време да се откажете от нещата, които не можете да контролирате? Минаването на Луната през сектора на тайните и скритите врагове ви носи проблемите, които срещате, заедно с всички решения, които ще помогнат да ги решите.

 

Водолей – Винаги има място за растеж и промяна и част от природата ви е никога да не се отказвате, докато не постигнете това, което искате. Въпреки това, за съжаление, понякога нещата просто не се получават, дори ако много се стараете, но зад всяко нещо стои причина.

 

Риби – Днес може да се почувствате изморени от задължения и отговорности. Те се натрупват и започвате да усещате тежестта върху себе си. Тази потискаща ситуация е само временна. Ако сте родители, опитайте се да прекарвате колкото се може повече време с децата си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене