Корнелия Нинова, участва в честването денят на независимостта на България в Гоце Делчев

В навечерието на честването денят независимостта на България, да сподели празникът, в Гоце Делчев, бе председателят на БСП и водач на листата на „БСП за България“ от първи многомандатен избирателен район Благоевград, Корнелия Нинова. Тя бе посрещната от актива на местната структура на партията както и от много симпатизанти. В непринуден разговор с хората, Нинова изтъкна свършеното от предходното редовно правителство но призна, че е останала още много работа за вършене. Корнелия Нинова припомни, че партията е приела предизборна програма с най-силен акцент върху социалната политика.

Тя потвърди, че след като по настояване на социалистите редовното правителство въведе безплатни детски градини, сега БСП залага набезплатни учебници до 12 клас, безплатни лекарства за деца до 14 години, увеличение на минималната заплата на 850 лв., освобождаване от данъци на работещи младежи до 26 г. и др. Ентусиазирани привърженици на БСП поднесоха цветя на Нинова с пожелания за изборен успех – на нея и на партията.

На градското тържество по повод 114 години от обявяването на независимостта на България, Корнелия Нинова и придружаващите я кандидати за народни представители от благоевградски район, гоцеделчевския кадидат, Богдан Боцев, проф. Георги Михайлов, Младен Тимчев и Людмил Земеделски, положиха цветя и се поклониха пред паметникът на загиналите за свободата.  

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене