Хороскоп за 21 септември

Овен –Вие сте твърде суетни и понякога не го забелязвате. Днес ще ви трябва много търпение. Мълчанието ще бъде злато. Дори незначителни разногласия и съвсем незначителни неща могат да се превърнат в много по-сериозни проблеми.

Телец – Опитвате се да следвате изпитани и сигурни пътеки, вместо да предприемете някакъв експериментален подход. Може би наистина това е разумното решение. Потърсете контакт с природата, ако се почувствате натоварени.

Близнаци – Вероятно ще се почувствате малко разкъсани от влиянието на противоречиви сили. Може да се наложи да спорите с близките си, за да ги спрете в нещо за тяхно добро. Те може да не приветстват вашето мнение, но трябва да ги накарате да разберат вашата гледна точка.

Рак – Движенията на планетите гарантират, че ще сте емоционални сутринта и ще преценявате различни аспекти въз основа на вашите емоционални реакции. Това може да доведе до някои погрешни преценки, но нещата ще започнат да се стабилизират към вечерта и ще развиете по-практичен подход.

Лъв –Късметът е на ваша страна, но трябва да помислите два пъти, преди да направите скок. Ако сте в тайна връзка, време е внимателно да обмислите какво правите и какво очаквате от тази връзка. Може да се почувствате уморени от това и да решите да спрете.

Дева – Денят не е благоприятен за общуване, тъй като има вероятност да останете неразбрани. Атмосферата днес ще бъде малко несигурна и нестабилна. Трябва да бъдете по-предпазливи в отношенията си с по-чувствителни хора.

Везни – Някой има нужда от вашето насърчение. Огледайте се и бъдете негов ментор. С радост разпространявайте добро около себе си: добри думи, добри съвети, бъдете щедри, помагайте на тези в затруднение. И винаги го правете с усмивка.

Скорпион – Оставете другите да мислят каквото искат за вас: отделете време, за да вземете подходящи решения и да прекъснете връзките с миналото, което вече не ви засяга. Пазете се от прекомерни разходи: умейте да бъдете пестеливи и да правите избор между необходимото и излишното.

Стрелец – Днес сте философски настроени, ще се интересувате повече от самоанализ и размишления и поради това може да излъчвате вибрация, от която е видно, че не искате да бъдете безпокоени излишно.

Козирог – Ако за известно време сте си позволили малко отпускане и се е натрупала работа, днес ще откриете невероятен прилив на енергия, който ще ви помогне да организирате задачите си/проектите си по задоволителен начин.

Водолей – И положителните, и отрицателните емоции препълват мозъка ви днес. Така че това не е най-доброто време за вземане на решаващо решение относно живота си. Все още не можете да намерите начин да стигнете до сърцето на някой, който ви вълнува.

Риби – Въпреки че редица сили ви дърпат в много различни посоки, старайте се да не се опитвате да угодите на всички. Помислете за себе си. Вместо това, да следвате сърцето си може да се окаже правилното нещо за вас в този момент.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене