Радослав Ревански: Листата на ДПС в Пиринско е много силна, очаквам по-добър резултат на тези избори

Листата с кандидат-депутати на ДПС в Първи МИР-Благоевград е силна и балансирана. В нея място намериха млади и мотивирани наши активисти, както и хора, които нямат нужда от представяне заради своя опит и познания. Това заяви кметът на община Белица – Радослав Ревански. Той е категоричен, че е чест за всички избиратели на партията Делян Пеевски да е водач на листата в Пиринския край, а на второто място да е зам.-председателят на ДПС – Халил Летифов.

Сред кандидат-депутатите има успешни мениджъри, хора със завидна професиолна кариера, ръководители на различни институции и дружества. Всички те са гаранти, че ДПС е олицетворение на заедност, сигурност и стабилност.

„Затова вярвам, че нашата партия ще постигне един силен и впечатляващ резултат на предсрочните парламентарни избори на 2-ри октомври и в страната, и в Благоевградска област. Разбира се, народът е този, който ще подреди партиите в следващия парламент. Нека хората направят своя информиран и разумен избор”, каза още кметът Радослав Ревански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене