Дневен хороскоп за 19 септември

Овен – Опозицията Меркурий-Юпитер освобождава потенциала ви и добронамерената дързост може да се превърне във вашият ключ към значителен успех. С Юпитер във вашия знак лесно правите впечатление, без да ви коства много усилия.

Телец – Ако сте необвързани, търсенето на сексуално удоволствие може да се увенчае с успех, но има и вероятност да бъдете наранени. Може също така да станете жертва на сексуално мотивирано преследване.

Близнаци – Готови сте да отговорите на предизвикателствата на живота. Може да се окажете на място, което да даде „храна“ на вашето любопитство и въображение. Отнасяте се към всичко с хумор и околните може да са притеснени, ако искат да говорят с вас сериозно.

Рак – Може би ще срещнете някой, който ще ви очарова със стила си. В същото време не е изключено да преминете и през фаза на затваряне в себе си, може би уморени от безсмислени външни стимули.

Лъв – С тригона Слънце-Плутон рискувате да станете жертва на вашите мании или механизмите, с които се опитвате да манипулирате ситуациите за собствена изгода. Не се изключва неочаквано постъпление на пари било от връщане на дълг, било от печалба.

Дева – С тригона Слънце-Плутон може да започне нова фаза в живота ви и може да преживеете прехода от старото към новото с всичко, което произтича от това. Луната ви прави малко податливи на вашите слабости.

Везни – Вие сте много повече от това, което си мислите, че сте. Не е лоша идея поне веднъж да излезете от своята скромност, показвайки на другите, че когато искате, можете също да „извадите“ съвсем различно лице.

Скорпион – С тригона Слънце-Плутон, първото искане е да се пречистите от всичко „токсично“ във вашето тяло или във вашето пространство. Що се отнася до вашите космополитни настроения, те ще трябва да бъдат ограничени.

Стрелец – Ако сте във връзка, пазете се от някой, който се представя за ваш приятел, но цели да ви отмъсти, разваляйки щастието ви. Има и такъв дневен сценарий, в който можете да претърпите загуба на някакво ниво.

Козирог – При тригона Слънце-Плутон добрият сценарий е да се преродите чрез „просветление“, което ще промени ценностната ви система и приоритетите ви. Ако сте необвързани и сте готови за това, което търсите, тогава Вселената ще „заговорничи“ във ваша полза.

Водолей – С тригона Слънце-Плутон ще имате възможност да преживеете и нещо съвсем различно. Внимавайте къде давате и оставяте личните си данни, за да не пострадате. Някой ще се опита да ви пуска нарочни фитили, не се връзвайте на нищо.

Риби – Обстоятелствата на деня може да ви доведат на място, което ви напомня някои минали неща и сърцето ви може да „проговори“. Някой вижда във вас тъмния обект на своето сексуално желание.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене