Без категория

Общинският лидер на ГЕРБ Ивайло Константинов към Борисов: Коалиция с БСП е коалиция на смъртта, не приемам самоубийството

12-09-20-40597_1

Въпреки че добре разбирам осъзнатата от националния лидер на ГЕРБ Бойко Борисов отговорност, вменена му от изборните резултати и НАРОДА, не мога да приема преговори с БСП. Демонстрираната от Борисов готовност да направи компромис и да работи с БСП в името на демократичното мислене,готовността му да прескочи пропастта между леви и десни, поемайки кръста в този тежък за България момент и като цяло проявата на европейско мислене и манталитет, е неприемлива за мен. Не мога или направо не искам да разбера готовността му за САМОУБИЙСТВО!

НЕ, г-н Борисов, коалирайки се с БСП, вие не постигате друго, освен ритуално ваше и наше (ГЕРБ) САМОУБИЙСТВО! Не го правете, вие по-добре от мен знаете защо? Това обяви от фейсбук страницата си общинският лидер на ГЕРБ в Дупница, бизнесменът Ивайло Константинов.

Той е категоричен, че левица с лява програма да управлява с десница с дясна програма е все едно да се здрависат лявата и дясната ръка. Винаги за поздрав се подават десните ръце, дори и левичарите подават дясна ръка. Ако се коалират ГЕРБ И БСП, ще означава, че се управлява без програма и че се управлява заради самата власт.Бойко Борисов

Да, вярно е, но хората в Германия живеят добре в условията на правителство на леви и десни сили, но хората там ще си живеят добре и без правителство. Просто държавата си функционира нормално, а правителството е като едно украшение отгоре. Като панделка, регулировчик. Тук обаче засега не е така, е мнението на Константинов.

Снимките:

1 Ивайло Константинов

2 Бойко Борисов

Вестник „Вяра“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене