Кикбоксьорът Костадин Кърджалийски: „Ще дам всичко от себе си, за да победя. Надявам се да стане хубав и зрелищен мач“

Галавечер по кикбокс ще се проведе в Гоце Делчев

Галавечер по кикбокс ще се проведе в Гоце Делчев, кулминацията е битката между представителя на домакините Костадин Кърджалийски(който е и кандидат за народен представител от коалиция Български Възход на Стефан Янев) и сърбина Земанко Едварт в категороя до 91 кг в стил К1.

       

Ето какво сподели боецът и кандидат депутат Костадин Кърджалийски :

„Противника ми е добър състезател от Сърбия. Казва се Земанко Едвард и ще пристигне с националния селекционер на Сърбия. Подготвил съм се по начин, по който да му противодействам на неговия стил и ще дам всичко от себе си за да победя. Надявам се да стане хубав и зрелищен мач.“

Проявата е в събота, а началото на шоуто ще бъде дадено в 19.30 ч. Зрителите в зала „Неврокоп Арена“ ще станат свидетели на 8 професионални мача и 3 подгряващи срещи. Освен К. Кърджалийски, който в момента се състезава за „Френдс“ /Сф/ с личен треньор Деян Топалски, ценителите на кикбокса имат възможност да видят в екшън още трима местни бойци – Борислав Василев, Таньо Дикански и Ивайло Бошнаков. Те са крайно мотивирани да покажат уменията си и да постигнат победи пред собствена публика. Друг интересен двубой, в който също ще бъде разигран пояс, е финалът на „ПроФайт“ турнира Гран При. В него един срещу друг се изправят победителите от предишния турнир „ПроФайт 19“ в кат. до 78 кг Илия Ненов от „Пазарджик“ и Костадин Стойков от „БулстрасФайт Клуб“ /Пд/. Огнян Мирчев също излиза на ринга в Гоце Делчев. Негов съперник е опитният сърбин Лазар Арсич в кат. до 65 кг /стил К1/. Константин Михайлов от „Прайд енд Глори“ /Н. Загора/ играе с Йован Смилич /Сър/ в кат. до 77 кг /стил К1/. Това също е битка, която не е за изпускане. Към галавечерта има доста голям интерес, като от предварителната продажба вече са взети над 700 билета. ВИП масите са изкупени, а организаторите не се съмняват, че капацитетът на залата от 1200 места ще бъде изчерпан до краен предел. „Организаторите от „ПроФайт“ благодарят на община Гоце Делчев и всички фирми, които съдействаха, за да може грандиозното шоу в „Неврокоп Арена“ да стане факт“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене