Гоце Делчев и региона помагат на хората от наводнените села, вижте как да помогнете

Всички от Гоце Делчев и региона, които желаят и имат възможност да помогнат на пострадалите от наводненията села в община Карлово, могат да го направят. В град Гоце Делчев се сформира сборен пункт на който можете да предоставите продукти, дрехи, лопати, съобщават в социалната мрежа. Можете да помогнете и на бедстващите хора, които загубиха къщите и поминъка си след наводненията и като доброволци на място.

Публикуваме съобщението на Кръстю Иванов Калънов в социалната мрежа без редакторска намеса:

Здравейте, в Неделя (11.09.2022) ще пътувам към наводнените села. Ще помоля всеки който има възможност да помогне с нужното на бедстващите: бутилирана вода, пакетирана храна и консерви, хигиенни материали, топли дрехи, ботуши, лопати, кофи. Сборният пункт ще бъде на улица Дунав 5(магазина за електроуреди на банята).

Ако има желаещи да окажат и помощ на място е добре дошло, нужно е само да се подаде имформация за точен брой доброволци на г-жа Деана Доралийска или д-р Ясен Цветков(председател на Национална Асоциация на Доброволците в Република България).Оставям и моят номер за въпроси 0895672284.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене