Социолозите скриха „Справедлива България“ и още две партии от избирателите

Социолозите скриха „Справедлива България“ от избирателите. От коалицията съобщават, че са провели собствено социологическо изследване и резултатите от него нямат нищо общо с тези, които се излъчват от така наречените големи медии.

Със „Справедлива България“ са се свързали анкетьори на широко рекламирана агенция и са заявили, че при провеждане на анкетите, в тях са включвани само определени политически сили, които след това са обявявани, че влизат в парламента.

Измамата лъснала, когато от коалицията решили да проведат собствено изследване, което показало, че коалиция „Справедлива България“ се движи с доста солиден процент, който и отрежда място на парламентарно представена група в бъдещия парламент.

Според „Справедлива България“, изследването което са провели показва, че още две политически формации имат шанса да влезнат в парламента, но социолозите на така наречените големи медии не обелват и думичка за тях с цел да не провокират избирателите.

От „Справедлива България“ съобщават, че по този начин избирателите са манипулирани и им се внушава как ще изглежда бъдещия парламент с цел да не се разпиляват гласове в „неправилна“ за статуквото посока.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене