Време е за купон! The Brava Balkan Fest ви очаква

Парти на макс гарантира поредното издание на музикалния фестивал „The Brava Balkan Fest” в благоевградското село Дъбрава. Фестът стартира тази вечер със сетове на едни от най-добрите български диджеи – Dj D-Trax и Dj Dian Solo заедно с DEEP ZONE. Завършекът на вечерта ще върне меломаните в 90-те години на миналия век с най-култовите хитове от този период. Хедлайнер в първия фестивален ден ще бъдат SNAP. Началото на партито е в 18:00 часа.

Във втория фестивален ден утре на сцената ще забият страхотни групи, които ще върнат здравото рок звучене на „TheBrava Balkan Fest”.

Началото е с „Electric Roxy”, след тях зрителите ще пеят с любимата на всички благоевградска банда „Black Rose”. Хедлайнерите на вечерта – „EUROSMITH”, са първата европейска трибют банда на „AEROSMITH”, които са одобрени лично от Стивън Тайлър. В тяхно изпълнение ще прозвучат незабравимите парчета на легендарната група.

Тазгодишната визия на фестивала е много цветна. Ще има и диско, всеки ще се поздрави, ако спази този дрескод в първата фестивална вечер. Останалите могат да се екипират и на място с брандирана розова тениска.

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене