Тази картинка от Перник разкрива цялата ни жалка действителност СНИМКА

Перничанка си направи социален експертимент и грозните резултати не закъсняха

Перничанката Ваня Тонева сложи табела, с която приканва съгражданите си да пазят чисто и да не хвърлят боклуци. Табелата обаче не можа да „живее“ и 15 минути. Ето какво написа в социалната мрежа Ваня:

„Казват, че промяната трябва да започне от теб самия и аз съм съгласна, но уви живеем в общество с други индивиди, които са убедени, че всеки друг е виновен и им е длъжен, само не и те самите!

Днес си направих социален експеримент и нарочно поставих табела с надпис, както се вижда на снимките. Точно след 15 мин., тя бе хвърлена в реката и отново имаше боклуци.

Улицата за която става въпрос се намира в кв. „Мошино“ и се казва „Огнян Станков“. Точно началото на улицата е направено на бунище!

Иска ми се да живеем на чиста и приятна улица, а не децата ни да подминават подобни гледки всеки ден и за тях това да е нещо нормално!

За жалост за повечето живущи на улицата това си е в реда на нещата и продължават всекидневно да си трупат отпадъци! Не мисля, че жалба би помогнала, нито подписки и тем подобни, защото за същата улица има подадени вече много подписки и жалби да бъде асфалтирана и вече 10 години, ПРОМЯНА НЯМА!

Затова много моляяяя всеки да има личното самосъзнание да пази чистота не само около дома си, а навсякъде и с това да даваме добър личен пример и на децата си!“

blitz.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене