Ще ви се скъса сърцето: Сашка Васева се появи неузнаваема, тези СНИМКИ ще ви смразят

Певицата се възстановява след тежка мозъчна операция, проговори за първи път след случилото се

Сашка Васева даде първо телевизионно интервю след операцията от тумор в мозъка. Певицата, която все още не е възстановила зрението си, проговори за кошмарът, през който е преминала пред Петя Дикова в ефира на bTV.

Дупнишката Мадона се появи в студиото в червен анцуг, цвички и красиви сини обеци на ушите. Васева изглеждаше отнесена, комуникацията с нея бе видимо трудна, а певицата леко заваляше в говора си.

 

„Чувствам се добре, вълнувам се от появата на Пирин фолк. Моята кариера започва там с „Не мога да забравя Георги““, каза тя.

„Сцената и публиката могат да бъдат лекарство и винаги са били лекарство за мен през годините“, призна Васева.

Последните няколко месеца бяха най-трудният период в живота ми. Моята съпруг е Ангел, имам късмет, че съм се оженила за него. Песента, която ще изпея на Пирин фолк „Зелените очи“, е своеобразно молитва, преди да го срещна“, заяви Васева и призна, че има нужда от контакта с публиката.

Имах кошмари. Хаотични бяха сънищата ми. Не мога да кажа кой точно е най-неприятният. Имах кошмари. Трудно ми е да говоря за тези моменти, може би след време ще мога“, каза тя и призна, че й се говори само за песни и музика.

Имаше моменти, когато губех надежда, че ще се подобря. Имаше моменти, в които виждах, че зрението ми не се подобрява и това ме отчайваше. Лекарите дават надежда, че ще се възстанови с времето. Но кой знае това“, добави Васева.

„Борец съм, да. Мъжът ми направи невъзможното, за да спаси живота ми. Последната ми Коледа бе потискаща. Сега си пожелавам само да прогледна и здраве“, каза Васева.

Дните ми минават тъжно. Ставам рано, много рано се събуждам и тормозя съпруга ми с това, защото той иска да спи. Имам нетърпение да се върна към работата си, да пея за хората“, каза още Дупнишката Мадона.

Хората могат да ми помогнат, като ме канят на участия, за да пея. Искам да ме обичат, както са ме обичали до този момент и да бъдат съпричастни със съдбата ми, както до този момент“, каза тя.

Петя Дикова коментира, че все пак Васева продължава да е дива и е запазила стила си – въпреки анцуга, в студиото се е появила и с красиви сини и големи обеци.

„Обичам да се гиздя, липсва ми“, призна тя.

„Пее ми се за любов. Имам идеи за нови песни. Много скъпо стана, много пари взимат композиторите. Скъпо е да се твори“, призна Васева.

Петя Дикова пък призова от ефира на bTV текстописци и композитори да се свържат с Васева и да й подарят своя песен.

Певицата призна, че нито един колега не е останал до нея в този тежък момент: „Всички си правеха пиари, че ще ми помагат, но в края на краищата никой не ми помогна, когато имах най-голяма нужда. Това е завист и злоба. Журналистите обаче се отнесоха учудващо добре и с разбиране към мен и семейството ми. Имаше такт и съпричастност. Имам нужда от подкрепа на някой меценат или голям бизнесмен, а не от подкрепата на обикновените хора, които едвам свързват двата края“, каза тя.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене