Вие го видяхте как ме удари с лакът. На камерите се вижда", обърна се журналистът към сътрудник на Кирил Петков, който преди това се опитва да отдалечи репортера от експремиера, но безуспешно.

Наглец! Кирил Петков с лакът бута журналист (Видео)

Бившият премиер Кирил Петков сръчка с лакът журналиста Николай Караколев по време на свое изявление пред медиите.

Случката се разигра пред Софийския районен съд. Докато бившият премиер говореше, напористият журналист започна да го прекъсва с думите: „Оставете това сега, кажете за Лена Бориславова, кажете за парапета“. За да се освободи от натиска, на видеото се вижда как експремиерът прави рязко движение с ръката си, след което журналистът извиква, че е ударен от него с лакът в корема. „Не ме блъскайте. Вие сте бивш премиер. Защо ме удряте“, пита Караколев.

Вие го видяхте как ме удари с лакът. На камерите се вижда“, обърна се журналистът към сътрудник на Кирил Петков, който преди това се опитва да отдалечи репортера от експремиера, но безуспешно.

С думите „не стига, че вие ме бутнахте“ бившият премиер се обърна към неспиращия да търси отговор на въпросите си журналист, а той му отвърна: „Аз не съм ви бутнал, вие ме ударихте с лакът, г-н Петков. Всички го видяха и на камерите се вижда“.

Във фейсбук профила си ПР-ът на ГЕРБ Никола Николов отбеляза, че очаква намеса от страна на Асоциацията на европейските журналисти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене