Обединение „Справедлива България“ с остра реакция срещу античовешкото поведение на псевдодемократите за убийството на Дария Дугина

„Да споделяш публично радостта си от показното убийство на Дария Дугина е не просто античовешко поведение, а демонстрация на остър дефицит на каквито и да е ценности“, това заявиха от обединение „Справедлива България“ по повод публикацията на депутатката от Демократична България Таня Андреева.

„Поведението на депутат и политик, който освен всичко е и лекар, от политическа сила претендираща за власт е най-ярката демонстрация на лицемерие, на която сме свидетели. Още по-притеснителна е и липсата на осъдителна реакция и от страна на повечето парламентарно представени политически сили, за които явно радостта от отнемането на човешки живот по насилствен начин се приема за нещо нормално“, казаха още от „Справедлива България“.

Припомняме, че депутатката д-р Таня Андреева от ДБ, публикува неадекватен пост във Фейсбук, с който предизвика гнева на хиляди българи в социалната мрежа.

За броени минути публикацията на Андреева бе харесана от 115 нейни последователи, което поставя пред обществото ни въпроса какви ценности притежават тези хора, които се радват от показно убийство на невинната 30 годишна Дария Дугина?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене