Богдан Боцев с първото си обръщение към избирателите!

Приятели, идват нови парламентарни избори. Аз съм отново на 5-то място в листата на БСП в област Благоевград. През последните години се срещнах с много от вас. В градове, села, паркове, офиси или читалища. Видях много трудолюбиви и свободомислещи хора, които не очакват държавата да реши всичките им проблеми. Запознах се с хора, които искат да предадат на децата си красива и пълна с възможности България.

Останах обаче и с усещането, че дълбоко в себе си, много от вас търсят промяна!

Промяна в приоритетите и намирането първо на решения за простичките неща от живота: всеки да има пълноценно препитание, за да се справи с растящите разходи, децата да получат най-доброто образование и шанс, младите хора да останат в родния край и да реализират потенциала си, всеки да може да стартира или развие собствен бизнес без да се страхува, че някой ще го вземе, родителите ни да се чувстват спокойни и сигурни и т.н.

Мисля, че е време да се фокусираме върху простичките неща!

Вие знаете, че ние българите можем и по-добре. Вярвам, че вие ще искате да направите този избор. Понякога дори най-простичките неща могат да се превърнат в изключителни, ако ги правим с точните хора. Аз вярвам, че съм точният човек и ще разчитам на вашия глас и преференция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене