Хороскоп за 21 август

ОВЕН

Днес по-добре свършете нещо дребно и минимално, отколкото да си правите грандиозни планове, които да останат неосъществени. Денят е подходящ да отделите време и внимание на заниманията, от които получавате вдъхновение. Ако изпитвате недоволство към сфера в живота ви, сега е моментът да вземете мерки.

ТЕЛЕЦ

Днес ще имате нужда от спокойствие. Да останете насаме със себе си ще бъде най-доброто, което можете да сторите за себе си. Посветете се на креативна творческа работа или на четене на книга – ще ви се отрази добре. В интимен план не очаквайте твърде много от партньора, тъй като едва ли сте му споделили какво очаквате от него.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще чувствате натрупана умора и напрежение и ще имате нужда да се освободите от тях по приятен и отпускащ начин. Добре би било да си подарите време, което да вложите в нещо, което обичате силно и ще ви достави удоволствие да се занимавате с него. Денят е подходящ за кратки пътешествия сред природата.

РАК

Днес е възможно да се окажете в ситуация, в която да изпитате срам. Потребно ще бъде да приемете себе си и да бъдете по-смели в заявяването си пред околните, вместо да сте тревожни. Денят е подходящ да направите малка стъпка към реализиране на отдавнашна своя мечта.

ЛЪВ

Днес ще имате нужда да направите почистване и подреждане на дома си. Моментът е подходящ да изхвърлите ненужни предмети, които не ползвате от години и просто трупате от сантиментални усещания. В личен план може да изпаднете в ситуация, в която ще се обвинявате за миналото и ще криете недоволството си.

ДЕВА

Днес ще получите признание, с което можете само да се гордеете със себе си. Това, че сте ценни за вашите близки може само да ви радва, но не бива да ви дава стимул да злоупотребявате с предразположението им. Денят е подходящ за разтоварващ хранителен режим и лека тренировка.

ВЕЗНИ

Днес е възможно да станете жертва на предразсъдъците си. Не търсете причини да бъдете критични, а се опитайте да гледате на нещата от положителната им страна. Денят е подходящ да го прекарате със семейството си. Бъдете сигурни, че сте чули и осмислили добре думи, казани ви набързо.

СКОРПИОН

Днес ще имате стимул да приключите с всичко, което по една или друга причина сте отлагали досега. Денят е подходящ за спорт, за разходки сред природата или среща с любимите ви хора. В любовен план ви очакват споделени и страстни мигове на интимност с половинката ви.

СТРЕЛЕЦ

Днес не се съпротивлявайте срещу това, което ви е отредила съдбата. Бъдете подготвени за житейски изненади и очаквайте неочакваното. Денят е подходящ за търсене на нови източници на вдъхновение и удовлетворение. Обърнете внимание на здравето си, ако имате оплаквания.

КОЗИРОГ

Днес действайте упорито що се касае до вашите лични потребности. Не сте длъжни влизате в обяснителен режим защо и какво желаете. Просто следвайте своя път и план и не пречете на другите. Промените ще се случват за вас с лекота, бъдете подготвени за тях.

ВОДОЛЕЙ

Днес е възможно да имате тревоги, свързани с ваши близки. Приемете обстоятелствата такива, каквито са и се опитайте да дадете всичко от себе си, за да им помогнете. Време е да осъзнаете, че мисията ви в тези взаимоотношения е да подкрепяте и окуражавате.

РИБИ

Днес е възможно да повярвате на думи, които може би не са съвсем искрени и коректни. Стойте настрана от клюки и злословене зад гърба на хора от обкръжението ви. Денят е подходящ за внесете ред в семейни въпроси, които занимават ума ви в последно време.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене