Паника в Благоевград: Сериен убиец-полицай шета из ж.к. „Запад“, масово трови домашни и улични кучета, стреля и застрашава човешки живот

_thumb

Хората в квартала изпаднали в шок и настръхнали срещу екзекутора. От петък до днес 6 кучета са умрели в лекарски кабинети, само в петък ветеринарят д-р Пелтекова повикана спешно за 3-ма отровени пациенти-домашни любимци

Масов мор на кучета регистрират ветеринари в Благоевград, черната новина е от квартал „Запад“, където само за няколко дни изтровени и издъхнали са около 10 кучета домашни любимци и улични. В петък ветеринарят д-р Пелтекова е била извикана спешно от собственици на кучета в квартала, които внезапно се почувствали зле. Едно от кучетата издъхнало в кабинета на д-р Пелтекова, другите две у дома си, до пристигането на помощ “ В петък вечерта получих повикване за домашни кучета, които се чувстват зле, за съжаление всичките три кучета издъхнаха. Причината е отравяне, каза за Struma.com д-р Пелтекова.

Репортерска проверка установи, че няколко кучета са умрели и в други лекарски кабинети в Благоевград по същата причина- отравяне. Случаят вдигна на крака институциите и полицията, където бе депозиран сигнал за масовия мор. Има депозирана официална жалба срещу заподозрения отровител, действащ полицай от ОД на МВР Б. К. Жалбата е подписана от психиатъра д-р Г. Димитров и съседи на заподозрения. Според хората в квартала отровителят системно малтретирал животни, пред свидетели ритал бременно куче, застрелял куче във входа на един от блоковете пред очите на деца. Сегашните случаи потресоха и ветеринарните лекари със жестокостта си, кучетата били подмамвани с отрова в салам и игли в него. Зверството е без прецедент на територията на областния център. Ние спестяваме пълното име на служителя на ОД на МВР в Благоевград от уважение към институцията. Надяваме се полицията да си свърши работата по жалбата на д-р Димитров. И докато чакаме проверката провеждаме собствено разследване и провеждаме разговори със свидетели на действията на полицая.

Темата е отворена, приемаме сигнали за неговото поведение. Има начини и институции, които се борят с уличните кучета по хуманен начин, изтребването им по начина, по който го прави служителят на реда е меко казано невиждана жестокост. Ще съобщим резултатите от полицейската проверка и следим случая в кв. „Запад“. Предоставяме сигналите на вниманието на заинтересованите институции, хората в блокове 6, 7, в квартала са свидетели на действията на ченгето. Очаквайте продължение.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене