Ал. Йорданов обясни защо в БСП, ПП и ДБ има наследници на терористи, което ги сродява

Той обясни на невежите каква е разликата между партизани и терористи

„Уважаеми млади хора, уважаеми мои връстници, които вероятно поради дълголетна трудова заетост, сте пропуснали да се образовате навреме. Днес ще представя пред вас разликата между ПАРТИЗАНИ и ТЕРОРИСТИ. Да вземем пресен пример“, пише в профила си във Фейсбук Александър Йорданов. 

„Украински граждани с оръжие в ръка днес нападат руски нашественици в окупираната от войските на Кремъл украинска територия. Те взривяват складове с оръжия и боеприпаси на окупаторите, прекъсват техни комуникации, издебват ги от засада и ги убиват. Тези украински герои е правилно да наричаме ПАРТИЗАНИ. Те воюват на своя земя срещу чуждестранни окупатори, за своята свобода.

И сега, обратен пример. В периода 1941-1944 г. в България действат въоръжени групи, чиято цел е да свалят законното правителство на страната и да помогнат на вражеската съветска армия да я окупира. Лицата участвали в тях е правилно да се наричат ТЕРОРИСТИ. Те воюват на своя земя, срещу своя народ и своята държава, за да им отнемат свободата. Конкретно у нас те са организирани от Българската комунистическа партия, която в тези години действа нелегално, т.е. незаконно като типична терористична организация.

И така, повтарям. ПАРТИЗАНИ са тези бойци, които воюват срещу врага нахлул на територията на тяхната държава. А ТЕРОРИСТИ са тези бойци, които воюват срещу своята държава. В Украйна днес действат ПАРТИЗАНИ, а в България през посочения от мен период са действали червени ТЕРОРИСТИ. Техни наследници днес срещаме в партии като БСП, ПП и ДБ. Това е една от причините тези партии да бъдат и толкова близки. Сродява ги терористичното минало на мнозина от техните предци“.

blitz.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене