Истинско чудо в Банско!

 

Дете на 3 години падна от тераса на втория етаж в питейно заведение  в местността „Платото“  в планината над Банско и  оцеля без сериозни травми. Инцидентът стана вчера около 13. 30 часа. Момченцето играело на терасата, докато родителите му, руски туристи, обядвали.

Оставено без надзор, детето се надвесило над перилата на терасата и полетяло. Над 4 метра е височината, от която е паднало, установил огледът на мястото на инцидента. Незабавно бил повикан екип на Спешен център Разлог и малчуганът е транспортиран в болница, където е направен преглед. Истинско чудо е, че няма никакви травми, разминал се само с уплаха.

Напоследък в страната зачестиха подобни инциденти. Преди дни 5 годишно дете падна от третия етаж на дома си, облегнало се на комарник, с който полетял. Малко по-рано 3 годишно дете също падна от високо и бе настанено в тежко състояние в болница. Медиците, станали свидетели на инцидента над Банско твърдят, че русначето е имало щур късмет, че не е ударило главата си, в камък или нещо твърдо, тъй като е паднало от високо и ударът би бил фатален.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене