Голмайсторът на Пирин (ГД) се оказа набожен: Не играе в събота, няма амбиции във футбола

main_b

Голмайсторът на Пирин (Гоце Делчев) Благой Пасков се оказа доста набожен.

Юношата на ЦСКА, преминал и през Пирин (Благоевград), разкри пред ИНФОМРЕЖА, че това е причината да не играе за своя отбор, когато има насрочен кръг в събота.

Отначалото на сезона той пропусна мачовете за първенството в Югозападната „В“ група срещу Беласица и Витоша (Бистрица), които се играха в събота заради телевизионното им излъчване .

„ Аз съм вярващ човек, а четвъртата Божия заповед забранява да се работи в събота. По тази причина аз не играя тогава мачове за Пирин (ГД). Нямам амбиции да се развивам във футбола. Дори и да има оферти към мен през зимата от по-големи отбори, няма да ги приема. И преди да дойда в Пирин (ГД) имаше интерес към мен, но отхвърлих всички предложения. Футболът не ми е приоритет. Така съм реши, направил съм си изводите. В Пирин (ГД) съм да помогна на отбора. Не знам докога ще играя, но докато съм тук ще давам най-доброто от себе си“, каза Благой Пасков, който има 10 попадения с екипа на Пирин (ГД) от началото на сезона, включително и в мачовете за Купата на България и Купата на АФЛ.

„Отборът е добър. Мисля, че ще успее да се пребори за първото място даващо право на промоция в „Б“ група“, каза в заключение Пасков, който вчера се отчете с две попадения срещу Миньор и донесе победата на неврокопчани в дербито на кръга.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене