Абсурдите от БСП – Благоеввград! Искат гоцеделчевец да ги представлява, избират Румен Томов, който ще работи за сина си и Стенан Янев!

БСП-Благоевград направиха своите номинации за депутати. Д-р Владимир Пандев е с наймного номинации от общинските клубове. Той е родом от Гоце Делчев и е събрал 15, повече и от лидера Любен Милев. На провелата се общинска конференция червените посочиха първите десет с най-много номинации от общо 44 номинирани. Владимир Пандев е с 15 номинации, Любен Милев 12, досегашният лидер Корнелия Нинова 7. Следват Иван Станчев, Костадин Паскалев, Емил Костадинов, Крум Палапуов, проф. Михайлов, Веселин Христов.
Сред номинираните бяха и Ваня Маникатева и Мария Захова, които си направиха отвод. Маникатева отбеляза, че все още не е готова за тази отговорност.
От гражданската квота две номинации е получил и бившият градоначалник на Благоевград инж. Румен Томов, а тази номинация определено шокира червената общност при положение, че се знае как Томов ще работи на изборите за сина си който е кандидат депутат от листата на партията на ген. Стефан Янев.
.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене