Обрат! Прокуратурата с нови разкрития за убийството на швейцарския бизнесмен ВИДЕО

Тялото не е местено и все още няма задържан за престъплението

„Сигналът е получен на 11.08 в 21 часа като веднага са предприети оглед на произшествието и разпити. Самият интензитет и динамика на случаят предполага промяна с часове“, Това стана ясно от думите на ст. комисар Павел Млеканов по време на брифинг на прокуратурата в Перник.

„Работи се по много версии и са назначени много експертизи. Работи се с лица, към момента не мога да дам конкретика, защото това нещо може да опорочи разследването, каза прокурор Аделина Алексиева по повод това дали има задържан за престъплението и уточни: Според доказателствата, събрани до момента, не се установява по категоричен начин съпричастие. В качеството си на свидетели са разпитани 5-6 лица“.

„Констатирано е нараняване в белия дроб при огледа на трупа. Възложени са експертизи. Заключенията ще определят как е причинено нараняването. Има рана в шията от дясната страната, която не е огнестрелна и от която е стигнала до белия дроб. Има счупено ребро и спукано ребро“, посочи ст. комисар Млеканов.

Доказателствата не установяват, че тялото е местено. Работи се по всички версии, допълни той.

Починалият е имал цех в Перник, който после е продал. В момента има бизнес в София, нещо свързано със силикон.

В самия ден на убийството той е бил на работа и се е прибрал вкъщи. Тялото му е намерено на пода в гаража, не е бил в колата“, поясниха от прокуратурата.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=external&v=770990170785480

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене