„Атака” няма да преговаря с ГЕРБ

Сидеров

Атака няма да преговаря с ГЕРБ. Това съобщи Волен Сидеров пред журналисти, цитиран от „24 часа“.

„Задължителното ни искане бе да има камери по време на преговорите, защото „Атака“ е за прозрачност. След като не удовлетвориха искането ни, няма да има „Атака“ на консултациите“, категоричен бе Сидеров.

„Имал съм горчив опит с ГЕРБ, лъгали са ме в очите. Това обяснява защо не сме в зала „Запад”, а сме тук. Моите колеги досега се опитваха да се свържат с представители на ГЕРБ – Цецка Цачева, Менда Стоянова, както и с пресаташето. Те не си вдигаха телефоните. Сега разбрахме, че потвърждават тяхното виждане да няма медии на разговорите”, каза Сидеров.

„В последния кабинет при лошото управление на Орешарски ГЕРБ се съгласяваха с БСП и ДПС и отхвърляха страхотно полезни неща, като например полският данък да се премахне, да се прекратят концесионните договори за злато”, посочи Волен Сидеров.

Лидерът на „Атака“ не отговори на въпрос дали ще бъде твърда опозиция в следващия парламент или ще подкрепи правителство на ГЕРБ. „Какъв ще бъде този кабинет, кой ще го състави“, попита от своя страна Сидеров.

В 13.00 ч. трябваше да се проведат консултации между ГЕРБ и „Атака“ относно бъдещото управление.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене