Местния печат

печат

В. „Вяра“

Секира за ДПС: Отстраняват горския на Башев – Йордан Бошнаков, гласят за шефското място в ДЛС „Дикчан” – Сатовча Джеват Абдурахман и Венци Заимов

До дни се очакват рокади в ДЛС „Дикчан” – Сатовча. Отстраняването на назначения от ДПС директор на ловното стопанство в Сатовча Йордан Бошнаков е въпрос на дни, заявиха отлично информирани. Тепърва ще бъдат огласени резултатите от назначените в стопанството проверки, които много от специалистите формулират с две думи – „обран бостан”. Проверките в ДЛС „Дикчан” са извършени на база сигналите за поголовна сеч и масова кражби на дървесина.

Бат Сали живее в женско царство, оженил се за 15-годишна булка, има 3 щерки, голямата му внучка учи журналистика, всички от фамилията имат собствени жилища в Самоков

ДПС депутатът Александър Методиев е заобиколен от жени в дома си в Самоков. Народният представител, срещу когото изригнаха Дупница и Кюстендил, живее в женско царство. Взел за булка красивата Виолета, когато тя била на 14 години. Тя му народила 3 дъщери, а от тях има 5 внучета.  Първата им дъщеря Виолета родила едва 15-годишна. Сега тя е баба на един Сальо – най-малкия от петте им внучета. Една от по-големите внучки учи журналистика и вече е правила интервю с дядо си.

Жена оглави пернишко РПУ за първи път в историята, 29-год. Аделина Петрова седна в стола на Николай Колев

29-годишната Аделина Петрова е новият началник на Първо районно управление на МВР – Перник, оглавявано досега от Николай Колев. За първи път в историята на пернишката полиция дама оглави полицейско управление.

Тя е назначена със заповед на министъра на вътрешните работи Йордан Бакалов и вече като нов началник на управлението в четвъртък следобед е била представена пред състава от директора на ОД на МВР Славчо Станиславов.

Продават къщата на педагожката Станка Хаджиева за 48 000 лв. в Петрич, закъсала с вноските по кредит на сина й

Известната педагожка от Петрич Станка Хаджиева е на път да загубижилището си. Частният съдия-изпълнител Шукри Дервиш вече обяви дома й за публична продан, като първоначално обявената цена е 48 000 лв. Къщата на педагожката се намира в района на гимназия „Пейо К. Яворов” и е на два етажа. Към втория етаж води външна стълба. Мястото е с разположение почти в широкия център. Според запознати тя е ипотекирала придобития от починалия си съпруг имот, за да изплаща дълг на сина си към банка.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене