Ексклузивно! Веселин Камбуров пред Топ Преса: Време е да вляза в системата и да помогна за развитието и!

Предприемачът Веселин Камбуров от Гоце Делчев влиза в системата с която работеше дълги години! Камбуров става експерт в Горско стопанство -Гърмен, потвърди лично той за Топ Преса. До часове вероятно ще бъде издадена заповед за назначението му, това е най-коментираната тема днес в средите на горските служители. Камбуров познава системата от години. “Време е да вляза в системата за да направя всичко възможно тя да се изчисти от пороците си. Познавам слабостите на администрацията, имам опита с години. Всички които ме познават знаят, че имам идеи за реформи и мога да дам от опита си за да развиваме българското лесовъдство и дърводобив” заяви ексклузивно за Топ Преса господин Камбуров.

Той оглавява едни от най- известните, силни дърводобивни и преработвателни фирми в областта, емблематично име в сектора.

Името му нашумя преди време, след скандал с директора на Горско стапонство Благоевград Иван Гергов, обвинен от бизнесмена, че търсил рекет, за да работи фирмата му. След случая Камбуров поведе протест, който оглави, и който се състоя пред сградата на РДГ Благоевград.

За да започне работа в държавното предприятие обаче, Камбуров трябва да се откаже от фирмата си, за да не изпадне в конфликт на интереси. Кое го е накарало да се откаже от бизнеса, защо един успешен предприемач влиза в държавния сектор, това е въпросът, чийто отговор дадохме днес.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене