Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Бунтар №1 на Дупница с 20-годишен стаж в ТЕЦ „Бобов дол”, победил директора Владимиров в съда: Шокиран съм, пенсионер съм, а името ми е в списъка на 300-те души, подготвени за съкращение, кой ще прибере 5-те заплати за обезщетението ми?

Името на най-дългогодишния служител на ТЕЦ „Бобов дол” Спас Спасов изплува в списъка, утвърден от шефовете на предприятието инж. Владимир Владимиров и Петър Петров и синдикатите за съкращаване на 300 души.

Никой не иска председателския пост в ОбС – Дупница

Двамата фаворити на Обединения демократичен блок (ОДБ) за шеф на Общинския съвет в Дупница Костадин Костадинов и Йонко Гергов дадоха на заден ход и заявиха на един глас, че не са предложени за важния пост. Че няма номинация да оглави минипарламента, заяви и общинската съветничка от НДСВ Силвия Овчарченска.

Със силното рамо на Мая Манолова: Транспортният бос Милчо Христов смени ликвидатора на ВиК – Кюстендил инж. Йордан Лазаров

Червеният съветник Милчо Христов, който е и последното попълнение в ОбС, след като Олег Смолички се оттегли по здравословни причини, сяда на стола на ликвидатора на ВиК инж. Лазаров. Предложението бе направено от Министерството на регионалното развитие в лицето на Десислава Терзиева и не без намесата на заместник-председателката на Народното събрание Мая Манолова.

Дървен бос и кмет с четирима роднини в схватка за златен имот край самоковското село Радуил, полиция охлажда страстите

Златен имот взриви страшен скандал в самоковското село Радуил. Ябълката на раздора е земята под бившия стопански двор, за която отдавна претендират президентът на дърводобивната фирма „Венци 2003” ЕООД Венцислав Стоименов и четирима съсобственици начело с кмета на селото Любомир Димитров.

Бизнесменът Йордан Йорданов-Жъчката спаси четирима младежи, паднали с кола в река Бистрица над Благоевград

Четирима младежи пострадаха, след като автомобилът им падна в река Бистрица над Благоевград.20-01-07  iordan2 С риск за собствения си живот благоевградският бизнесмен Йордан Йорданов-Жъчката спасил младежите, като ги извадил от реката и ги закарал с джипа си в Спешния център в Благоевград.

Синът на санданския полицай Валентин Дойчинов – Здравко, удари с БМВ-то си „Опел Кадет”, рани 80-годишен дядо

Синът на санданския полицай Валентин Дойчинов и служителка в пробацията – Здравко Дойчинов, стана причина за ПТП в района на бензиностанцията на Е-79 край Сандански.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене