Как Руди Гела и Виктория Василева потвърдиха разкритията за дрогата в Министерски съвет: При проверка за наркотици, поне 5-6 изгарят (ФАКСИМИЛЕ)

В общия чат на групата депутати и министри от “Има такъв народ” на 9 април, преди да стане ренегат, Радостин Василев пише: “При тест за наркотици в МС, поне 5,6 изгарят”. Представяте ли си?! Поне 5,6 министри от правителството са наркомани, според техен колега, с когото са били заедно от близо половин година.

Как пък нито един телевизионен водещ не се решѝ да попита “бореца срещу мафията”Радостин Василев кои са тези наркомани … защото това са хора, от които зависи съдбата на цял един народ!

След тази реплика на спортния министър Радостин Василев, не ми изглежда невероятна историята, разказана от “Труд” и ПИК, за специалните достави в Министерски съвет на “пици с кристали”, осигурявани от убиеца Георги Семерджиев.

Боже, Боже, какво ни дойде до главата! Добре, че паднаха от власт. Всеки ден повече в Министерски съвет на тези безумни авантюристи е опасен за България.

П.П. Репликата на Виктория Василева се отнася до просто Наско, министър на културата.

Соня Колтуклиева, Фейсбук

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене