Евгени Петров: Не българската прокуратура прави експертизи на снимки, а изявени компютърни експерти

Покрай искането Борисов да не е председател а ГЕРБ, заливани с нови кризи и скандали забравихме, че той всъщност направи исканата стъпка – да не бъде премиер, ако ГЕРБ спечелят изборите

Новината за манипулираните пачки и кюлчета от спалнята на Бойко Борисов предизвикаха вълна от коментари в социалните мрежи. Един от тях прави Евгени Петров.

В своя фейсбук профил журналистът пише следното:

„Напълно очаквана реакция след новината, че пачките и кюлчетата от спалнята на Борисов са манипулирани в посока „Ама това е българската прокуратура, това е Гешев, той прикрива Борисов“ и т.н.

Гешев не прави експертизи, правят ги специалисти, в този случай предполагам 5 изявени компютърни експерти извън прокуратурата и никой няма да си сложи подписа под тази експертиза, ако не е така.

Между другото, покрай искането Борисов да не е председател а ГЕРБ, заливани с нови кризи и скандали забравихме, че той всъщност направи исканата стъпка – да не бъде премиер, ако ГЕРБ спечелят изборите. Точно такова беше искането преди 2 години на опозицията.

Що се отнася до това дали да бъде и лидер на партията си – е това вече е пресилено от страна на човек, който преди години го наричаше „шефе“.

Изобщо пожелателното мислене и представянето на желаното за действително вредят много. Особено в политиката.“

blitz.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене