Тарикати от Осиково проляха кръв баш на Курбан Байрям!

Пиянски сбивания окървавиха свещения за мюсюлманите празник Курбан Байрам. Два инцидента с пострадали вдигнаха на крак полицията в Гоце Делчев. Тази нощ малко след 3 часа е подаден сигнал от дискотека, за сбиване между 2-ма от село Осиково и бармана на клуба. Нападателите били видимо пияни и нанесли зверски побой на бармана, който е с разрязано ухо и травми по главатаБарът се намира на втория етаж и охраната не видяла случилото се, което станало буквално са броени минути. Единият от нападателите влязъл зад бара и с нож разрязал ухото на бармана.

Докато охраната се усети и барманът потърси помощ, побойниците избягали от мястото на инцидента, но час по -късно са арестувани и в момента полицаите от Гоце Делчев работят със задържаните Фикрет Джалев и Мусти Пиргов от село Осиково, общ. Гърмен.

Пак снощи след порядъчно количество алкохол се сбили двама братовчеди в хаджидимовското село Абланица, писа Топ Преса първа.

Конфликтът възникнал при игра на комар, скарали се и единият блъснал с всички сила другият на земята, при падането 42-годишен е пострадал сериозно. Той е в болница със счупени ребра.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене