СКАНДАЛ! В нощта на полицейски банкет! Колата на инспектор ДПС във Второ ПУ-Благоевград Спас Радичев намерена смазана на ж. п релсите край Симитли! Шофьорът го няма, кой е карал?

Автомобил „Хюндай Санта Фе“, собственост на инспектора от Детска педагогическа стая Спас Радичев, бе намерена паднала на ж. п релсите край Симитли. Автомобилът най-напред се ударил в мантинелата в района на бензиностанция „Петрол“ , след което е паднал на линията. Интересното в случая е, че шофьорът е напуснал мястото на произшествието и в полицията твърдят, че той е неустановен, разбра Struma.com.

Инцидентът е станал около 03. 00 часа завчера, във вечерта на полицейския купон, послучай Професионалния празник на МВР.

Тържеството на полицаите се проведе в известно заведение в парк Бачиново. Инспекторът е бил на банкета, дали след това се е качил порядъчно пийнал в колата си и е потеглил за Симитли не можем да твърдим, поради липсата на официална информация по темата.

Коментарите са всякакви, но очакваме от полицията да отговорят дали инспекторът е бил зад волана или някой друг е карал личния му автомобил. Все още ли не е установен водачът или не се съобщава умишлено името му.  По случая има образувано досъдебно производство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене